Beoordelingen van Sushi Asian Profood Amsterdam

Recente recensies

5.0
Ronald
vandaag

De kwaliteit vd gerechten is steeds uitstekend. De levertijd gaat soms (ver) voorbij de planning (al een uur voor adres om de hoek). Daar valt wat aan te verbeteren.

Arthur
gisteren

Op tijd geleverd en goede sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rene
2 december 2021

Top

Soufiane
28 november 2021

Altijd vers en lekker eten en van hoogwaardig kwaliteit

arjette
23 november 2021

wij bestellen hier regelmatig. heerlijk en mega vers. echt een aanrader.

Rene
16 november 2021
Jessica
15 november 2021

Bestelling kwam dik uur te laat :-(

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michel
9 november 2021

Als je lekkere sushi wilt eten moet je hier bestellen!! Lekkerderderder dan lekker!!

Niels
21 oktober 2021

Fijn dat er ook warme gerechten verkrijgbaar zijn (bv. loempia). Positief is dat de bezorging betrouwbaar is.

H.wessels
21 oktober 2021

Sojasaus, stokjes, wasabi en gember zaten niet bij de bestelling

Jose
17 oktober 2021
Niels
12 oktober 2021

Vriendelijke bezorger en bezorging is stipt (was de concurrentie tegenwoordig laat afweten)

Jessie
30 september 2021
Tim
28 september 2021

Hi! De Sashimi was uitmuntend! Dank voor het snelle bezorgen!

l.beems
17 september 2021

Wordt altijd prettig geholpen en hoge kwaliteit.

Saida
14 september 2021

Was heerlijk en top service en zeer vriendelijke bezorger

.
2 september 2021
Onnes
1 september 2021
Y.Mutter
31 augustus 2021

Prima op tijd en lekkere sushi!

Sc
26 augustus 2021

Super lekker verse sushi!!!!!

maartje roodnat
23 augustus 2021

prima eten, goed verzorgd en aangeboden. Dank!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Alexandra
18 augustus 2021
Imane
18 augustus 2021

Top! Lekker en goede service

Soor
19 juli 2021

Altijd verse sushi! Lekkerste sushitent van amsterdam

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Petra
4 juli 2021
Annemarie
2 juli 2021

We hebben heerlijk gegeten! Lekker en snel geleverd. De bezorger is top, beleefd, groet vriendelijk en wenst smakelijk eten. Wij zijn zeer tevreden. Dankjewel. Annemarie.

Soraya
26 juni 2021

Altijd verse sushi!!! Ga zo door!!! Dit is echt 1 van de beste sushi tenten in Amsterdam!

arjette
25 juni 2021

helaas zat er deze keer geen wasabi, gember, en stokjes bij. of is dit anders geworden in de dienstverlening. maar het smaakte weer heerlijk!

Soraya
14 juni 2021

Alles wordt vers gemaakt en dat proef je gewoon! Dit is echt een aanrader! Topperssssss!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Daphne
29 mei 2021

Was zoals altijd en dus iedere keer weer helemaal top!! Super gegeten!!! Dank en tot snel!😀

Mkarref Temsamani
23 mei 2021
Vanessa
22 mei 2021

Altijd zeer goed!

Michel
19 mei 2021

Geweldige service! Op tijd bezorgd! En……. Geweldige Sushi!!!!!

Jullio
5 mei 2021
Jullio
4 mei 2021
Peter reitsma
12 april 2021

Bestelling was veel te laat. Eten wat goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sarah
4 april 2021

Al heel vaak besteld nooit wat te klagen, lange wachttijd alleen af en toe maar ja dat heb je als je goed werk levert. Zeer tevreden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michel
3 april 2021

Heerlijke Sushi en Goede Service!!

Mirjam
31 maart 2021

Vrolijke bezorger en lekker snel! Heerlijke sushi!!

Ww
29 maart 2021

Was weer Lekker!

Emre
11 maart 2021

De specials waren geweldig. Dank je!

Eric Bastiaansen
8 maart 2021

Top service. Super kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jullio
6 maart 2021
Emre
4 maart 2021

Dank je. Alles was perfect bereid

Neil
3 maart 2021

Bij bestelling "zo snel mogelijk" wordt er een willekeurige bezorgtijd aangegeven, die er altijd min. 15 min naast zit. Jammer dat ze geen track-trace gebruiken.

Schipper
27 februari 2021

Super

Emre
27 februari 2021

Sushi was geweldig. Ik zou alleen wel minder mayo doen. Tot snel!

Mascha
15 februari 2021

Het was echt weer heerlijk! En altijd vriendelijk en behulpzaam personeel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Robbin
7 februari 2021

Sushi leek niet vers gemaakt en kwam daardoor enigszins in de buurt van supermarkt kwaliteit. Bezorging duurde ook ruim een uur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Zouhair
4 februari 2021

Lekkere sushi, op tijd bezorgd!

Renata
29 januari 2021

Het was super op tijd e lekker!!!

Rene
24 januari 2021
Fatima
21 januari 2021

Heerlijke sushi een zekere aanrader nergens lekkerder sushi gehad dan hier. (En ik eet vaak sushi)

Mariam
19 januari 2021

Heerlijk sushi altijd bij deze toppers.

janovitz
18 januari 2021

prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Niels
16 januari 2021

Prima sushi, maar ik erger me aan het groene plastic tussen de sushi. Dat kan echt niet meer.

S G
16 januari 2021

Het was weer heerlijk.

Eli
16 januari 2021
Jullio
3 januari 2020

TOP

Myra
2 januari 2020

Helaas veel teveel mayonaise in de poke bowl

Sima
29 december 2020

Top eten en service , zoals altijd!

Annemarie
22 december 2020

We hebben weer lekker gegeten. Lekkere sushi, bestelling kwam snel en een vriendelijke bezorger. We bestellen snel weer.

Bart Beems
19 december 2020

Prima eten en mooi op tijd klaar. De beste sushi in de Hoofddorppleinbuurt en omstreken.

Marjolein
19 december 2020

De sushi was erg lekker. De bezorger was veel later dan aangegeven. Hij bleek nog te moeten tanken... De queenrol viel dit keer wel wat tegen. We herkenden hem daarom ook niet als queenrol.. De zalm was zeer minimaal en de tobiko eitjes op 1 hand te tellen. Helaas. Volgende keer hopelijk anders!

Mayra
16 december 2020

De beste sushi tent 👍🏽 Altijd vers..!

Mayra
30 november 2020

Vaste klant...! Sushi is altijd vers en super lekker!! Bezorging ook altijd top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

B.D.
25 november 2020

SUPER kan het iedereen aanraden!

Ameziane
20 november 2020

Was heerlijk, zeker voor herhaling vatbaar. Voldoende bestek en sushi sojasaus meegegeven bij de bestelling. Vriendelijke bezorger aan de deur en snelle levering. Dank!

J. v.d Velde
15 november 2020

Als je na 2 uur en 45 min je eten krijgt waarbij hetgeen warm moet zijn koud is en je na 2 x bellen met beloftes niet datgene krijgt verdien je geen ster.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Patricio Canales
15 november 2020

Lekker en snel zo als altijd. Je proeft gewoon dat het verse producten zijn en net gemaakt is. Een echte aanrader. Gewoon bestellen en genieten.

Have
13 november 2020

Heerlijk thuis uiteten geweest met sushi van Sushi & Asian Profood.

An
2 november 2020

Super lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

GS
1 november 2020

Lekkere sushi, aanrader!

Mirjam
29 oktober 2020
Mariam
26 oktober 2020

Top service net als altijd en weer kunnen genieten van de sushi. Bedankt!!

Anoniem
25 oktober 2020

Veel te laat bezorgd en ten onrechte al op ‘onderweg’ gezet, terwijl het nog niet eens klaar was. Zelf gebeld en wel erg vriendelijk te woord gestaan.

Amal
22 oktober 2020

Het eten was heerlijk. Goede service en het eten was snel geleverd. Ik raad echt iedereen aan om hier te bestellen. Ik had de Crispy bowl, deze was echt heerlijk. De zalm zag er ook heel goed uit.

Mirjam
6 oktober 2020

Snelle en vriendelijke bezorging!

Bart Beems
1 oktober 2020

Grote bestelling geplaatst. Was mooi op tijd klaar. Werd gebeld dat ik al langs kon komen. Alles lekker vers en royaal aan bijlages. (sojasaus, eetstokjes wasabi en gember.)

Mirie
28 september 2020

Topp sushi zoals altijd en snelle bezorging . Dank jullie wel

Myrthe
26 september 2020

Beste sushi die er is en de service is helemaal top. Nooit lang hoeven wachten op de heerlijke verse sushi!

An
20 september 2020

goed, zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kiran
12 september 2020

Heel lekker! Alleen deed het er 20 minuten langer over. Maat het was het het waard

Elmorabit
9 september 2020

Altijd top

Jul
24 augustus 2020
Niels
21 augustus 2020

Men leest de opmerkingen niet.

Mirjam
14 augustus 2020
Jull
10 augustus 2020
Stacey Wilsoe
9 juli 2020

De beste sushi van Amsterdam! Vooral de kawarol is een topper! Altijd super vers. En heel erg klantvriendelijk. Ik wil nergens anders meer sushi bestellen!!

Niels
8 juli 2020

Tevreden, maar regelmatig tref ik groen plastic aan tussen het eten. Mijn kat is er bijna in gestikt.

Angéla
8 juli 2020

Zoals tijdc👍

Hans
7 juli 2020

Mijn beoordeling is gebaseerd op meerdere bestellingen. Wij zijn altijd zeer tevreden over onze bestellingen. Helaas was de bestelling van gisteren niet van dezelfde kwaliteit. Zowel de versheid als ook de hoeveelheid vis bij een aantal gerechten liet te wensen over.

Eva
6 juli 2020

Ik bestel hier regelmatig en het is eigenlijk altijd goed. Ze hebben veel vegan/vega opties en het bezorgen duurt altijd iets van 45-60 minuten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Angéla Arnoldussen
4 juli 2020

Het was weer superlekker. Thanks weer

CTB
3 juli 2020

Kwaliteit: alles lekker maar mag wel een tikje minder wasabi op de poke bowl Wasabi mayo. Holy moly dat was heet!

liefhebber
27 juni 2020

De sushi was lekker en wederom super bezorging. Altijd goed.

E H
20 juni 2020

Het spijt me om te zeggen, maar zijn jullie t koken van rijst verleerd? Het proefde deels ongaar! Normaal altijd tevreden met jullie, maar dit kan echt niet!

Ronald
15 juni 2020

De kwaliteit van producten was uitstekend. De levering duurde langer dan gepland (1 uur gepland was al lang, en daar kwam nog 20 min bij, terwijl het om de hoek was,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Johan
11 juni 2020
Aya
10 juni 2020
Elmorabit
9 juni 2020

Best sushi and service in town!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anna
6 juni 2020

Op tijd bezorgd en lekker vers

Elena
4 juni 2020

Heel lekker, vrindelijke mensen. Dank jullie wel voor smakelijke verjaard 🤗

Julian
4 juni 2020

Heerlijk sushi, ik zou zelf als zaakmanager de zaak representatiever maken zodat het er aantrekkelijker eruit ziet om binnen te wandelen. Maar de sushi is veel beter dan de omliggende sushi concurrenten. Veel en goede smaken

Stacey
1 juni 2020

Me dochter, een echte sushi liefhebber, besteld hier al jaren en is altijd dik tevreden! Ze zijn super vriendelijk, eten altijd vers en bezorging is prima! Soms duurt t wat langer, maar ze maken het eten vers. Dus dat is logisch.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Morabit
28 mei 2020

Top service, heerlijk verse sushi.

Niels
28 mei 2020

Lekker, maar: - de status mailtjes kloppen nooit (soms krijg ik ze de volgende dag). - de bezorgers zijn meer geïnteresseerd in hun smartphone dan in de klant.

Mark Achterberg
22 mei 2020

Lekker, vers en snel.

IDX
20 mei 2020

Zoals altijd, prima sushi en temaki genoten !

Said
17 mei 2020

Super lekker en ook goede service

Natasja
17 mei 2020

Weer lekker zoals altijd!!

Mascha
11 mei 2020

Gewoon super! En de service is top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Elena
8 mei 2020

Helemaal geweldig. Ik heb voor mijn verjaardag groot besteling gedaan. Idereen wad tevreden. Bedankt !!!

Malu
8 mei 2020

Was erg lekker, maar heb twee uur moeten wachten.

Petra
7 mei 2020
Anoniem
5 mei 2020

De lekkerste sushi tent. Zekere aanrader als ik lekkere sushi wil bestel ik altijd hier en ze bezorgen altijd op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sluis
4 mei 2020

Bijna 2 uur moeten wachten op mijn eten terwijl het om de hoek was schandalig.

Heidi
1 mei 2020

De poké bowls waren heerlijk en super vers.

Niels
30 april 2020

Fijn dat ze ook warme gerechten serveren.

Ahmet
28 april 2020
Marloes
26 april 2020
Samira
21 april 2020

Jammer door dat het te lang moest wachten op me eten was het zwaar vetig door de olie Heb het toch niet gegeten jammer van me waka rol die ik bestel en crokant moesten zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Petra Harte
20 april 2020

Heerlijke, verse sushi

Yvonne Geers
17 april 2020

Was de eerste keer. en het was uitmuntend. bezorgservice en kwaliteit toppie

Irma
14 april 2020
Petra
13 april 2020
Ahmet
5 april 2020

Alles is top! Beetje meer gember zou mooi zijn, kleine bakjes met heel weinig gember.

JCAD
3 april 2020

Super verse vis. Top sushi!

René
30 maart 2020
Gerda Sluijter
29 maart 2020
Neighbour
25 maart 2020

Exelent food again! Fast delivery

Edwin
22 maart 2020

Bijna 1,5 uur wachten op bestelling, terwijl we om de hoek wonen. Belachelijk

Samira
29 februari 2020

Lekkerste sushi ever! Zeker een aanrader..

Anoniem
29 februari 2020

Lekker!

Natasja
26 februari 2020

Erg lekker zoals altijd en een snelle bezorging!

Noor
22 februari 2020
Anoniem
21 februari 2020

Heb verkeerde bestelling gekregen en telefonische zijn ze niet bereikbaar slechte service helaas

Tamara
16 februari 2020

Sushi was echt heerlijk maar we hebben ruim anderhalf uur moeten wachten op de bezorging. Toen we probeerde te bellen om te vragen of de bestelling wel goed was doorgekomen deed het telefoonnummer het niet.

:-)
16 februari 2020

Te laat bezorgd helaas. Chronisch probleem bij deze toko.

Anoniem
3 februari 2020
Natasja
28 januari 2020

Heerlijke sushi en prima snelle bezorging, top weer!

Youssef
28 januari 2020

Lekker

Yamina
24 januari 2020

Goed en snel zoals altijd. Sushi smaakt altijd vers en is heerlijk. Vooral de warme kawa roll is hier een favoriet! Bedankt weer voor de heerlijke sushi. Bezorgers zijn ook altijd erg vriendelijk. Top.

Daniel
16 januari 2020

Prima kwaliteit, altijd vers

Niels
14 januari 2020

Ik ben in het algemeen een tevreden klant. Echter is de bezorging de laatste maanden minder betrouwbaar. Er wordt regelmatig niet op de afgesproken tijd bezorgd (vandaag 15 min te laat).

Nasiga
11 januari 2020

Vd bezorg sushi in Amsterdam vindt ik deze tot nu toe de lekkerste. De sushi wordt ook netjes in de verpakking bezorgd.

Anoniem
9 januari 2020

Bestel hier heel vaak en het is altijd top! Fijne tent!

Hanan
5 januari 2020

Snelle bezorging en heerlijke sushi!

Fouzia
2 januari 2020

Altijd super lekker!!!!

Natasja
1 januari 2020

Sushi was lekker maar heb circa 2u moeten wachten totdat het er was.. Vervelend dat je daar niet op de hoogte van gesteld wordt.

Natasja
20 december 2019

Weer goed zoals altijd!!

Marie-Jose
16 december 2019

de allerlekkerste sushi!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nancy
13 december 2019

Heerlijk vers, conform opgave van tijd geleverd. Het was echt smullen! Snel weer hier bestellen

Natasja
11 december 2019

Ben een vaste klant en het was heerlijk zoals altijd! Ik was een onderdeel van m’n bestelling vergeten te bestellen en die hebben ze gratis voor me meegestuurd, heel fijn!

Maddy
7 december 2019

Ik heb genoten van mijn bestelling die snel werd bezorgd

Zouhair Banouche
6 december 2019

Die grote regenboog was erg lekker, alleen jammer dat ze zo door elkaar zijn gehutseld, waardoor het er niet meer uitzag. Voor de rest lekker eten en bestel zeker nog een keer.

Sofyan M
5 december 2019

Eten was heerlijk en bezorging was opgtijd mijn complimenten

Schipper
20 november 2019

You are the best!!

Douaa
20 november 2019

De ALLERLEKKERSTE sushi in Amsterdam. Beter dan Mojo of sumo. Heerlijk super vers en snelle bezorging. Mijn nummer 1 sushi tent. Altijd top service !!! Vaste klant hier

Arzu
12 november 2019

Goede en lekkere sushi, wasabi, sojasaus en gember ook goede kwaliteit (minstens even belangrijk), loempia’s waren vanavond een van de beste die we in lange tijd hebben gegeten, vriendelijk personeel. We bestellen en halen al jaren hier af, altijd tevreden!

Ikrame
12 november 2019

Sushi is altijd heerlijk. Grote fan van deKawa rol. Bezorger was eerder dan aangewezen. Super !

Lin
8 november 2019
Aurélia
25 oktober 2019

De sushirijst was heel lekker vers en luchtig, en de gyoza waren ook heerlijk - al wat knapperiger dan ik gewend ben. Mijn bestelling was erg laat op de avond, maar ze hebben het toch nog netjes binnen een uur bezorgd. Ik had nog wat over voor de volgende dag, en het was nog steeds lekker!

Annelijn
19 oktober 2019

Heerlijk heerlijk heerlijk en snel! Aanrader!

Schipper
14 oktober 2019
Patrick
7 oktober 2019
Salma
30 september 2019

Was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wessels59@outlook.com
21 september 2019
Mouad
19 september 2019

Echt de place to be als je lekkere sushi wilt eten met heerlijke verse zalm ik wil niet anders meer dan sushi asian profood. Top top top complimenten ook boor de service 👌🏻

:-)
16 september 2019

Wederom top. Er zit helaas wel soms groen plastic in. Snel bezorgd.

Liselotte
11 september 2019

Weer heerlijk gegeten! Goede prijs, kwaliteit en snel bezorgd

Anne
8 september 2019

Zeer goede kwaliteit sushi! Er wordt rekening gehouden met allergieën. En bezorging is altijd vlot en vriendelijk.

Maddy
8 september 2019

De bestelling was er lekker snel en we hebben er van genoten. De garnalen waren nog super krokant en goed warm...heerlijk!

Tamara
1 september 2019

Erg lekker! Mijn favoriete sushi plek!

Mon
1 september 2019

Altijd heerlijke sushi, bestellen al jaren hier en nergens anders meer !

Marjolein
1 september 2019

De bezorger zelf was vriendelijk, maar bijna 2 uur wachten op een bestelling?!?! 18u besteld en 19.40 geleverd. Als de wachttijd zo lang is moet je dat toch voor het bestellen aangeven! Nu erg lang wachten met 2 kinderen..

Anna
24 augustus 2019

Sushi was lekker maar de sojasaus was zoooo zout dat ik niet eens de smaak van sushi kon proeven! Ik ben jarenlang klant maar dit is voor het eerst dat ik zulke slechte saus heb gekregen. Bezorging was prima, eerder dan aangegeven.

Van Arnhem
22 augustus 2019
Ma
17 augustus 2019

Lekker en op tijd geleverd maar wel weer erg weinig. Hele bestelling en dan nog niet echt genoeg. Sushi wordt te duur dus zal nog minder vaak gaan bestellen helaas.

Patrick van Gool
5 augustus 2019

Alles goed!

Peter
5 augustus 2019

Het was weer prima sushi, zoals altijd als ik bij jullie bestel. Maar deze keer moest ik bijna anderhalf uur wachten voordat het eten er was. Dat ben Ik niet gewend van jullie en dat stoorde mij zeer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monique
5 augustus 2019

De sushi werd bijna een halfuur later bezorgd dan het tijdstip in de bevestigingsmail. Sushi was lekker, maar naar mijn idee al iets te lang uit de koeling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Schipper
4 augustus 2019
Jessie
3 augustus 2019

Sneller dan t geluid bezorgd! 🚀 Altijd lekker

bente
19 juli 2019

Zoals altijd helemaal goed. Nog nooit eerder iets gemist bij een bestelling, maar deze keer waren ze vergeten het bestelde blikje frisdrank toe te voegen. Zelf had ik niet de moeite genomen hier achteraan te gaan, maar een uurtje later werd ik gebeld omdat ze er zelf achter waren gekomen dat ze het vergeten waren en deze was een paar minuten later alsnog bezorgd. Heel attent!

Patrick van Gool
17 juli 2019

Geen saus voor de loempia's, geen stokjes en geen soya saus/wasabi.

Schipper
17 juli 2019

Super. Altijd.

Christine
14 juli 2019

Heerlijk vers en snel bezorgd

Maddy
14 juli 2019

We hebben genoten van onze bestelling die al heel snel kwam

Hendrikse
14 juli 2019

Bedankt voor de snelle bezorging en hele lekkere sushi voor zoveel personen. Top geregeld en vriendelijke service.

Hanan
13 juli 2019

Ik heb eerder besteld bij sushi asian pro food. Binnen 30 minuten werd dit bezorgd. Sushi is echt super lekker!! Hele vriendelijke lieve bezorgers.

Mouad
22 juni 2019

Heerlijk echt heerlijk de zalm is echt top!

Esther
16 juni 2019

Op drukke weekendavonden na snelle (en bezorging. Altijd vriendelijk. Super verse vis. In tegenstelling tot veel anderen: geen sla ter opvulling van de zeewiersalade :) Aanrader: grote regenbogen.

Annelie
12 juni 2019

Precies zoals sushi hoort te zijn, heerlijk!

Stijn
8 juni 2019

‘S middags besteld voor in de avond om 18.30. Bestelling kwam uiteindelijk pas rond 19.00. Van de bezorger kon geen ‘Goede avond’ of ‘Eetsmakelijk’ vanaf.

Jessie
4 juni 2019
Schipper
3 juni 2019
Vromen
29 mei 2019

Bezorging erg snel en kwaliteit goed zoals altijd

Schipper
18 mei 2019
Lala
15 mei 2019
Anoniem
3 mei 2019

Super lekker

Schipper
3 mei 2019
Sam
30 april 2019

zoals altijd super lekker!!!

J silvano
29 april 2019
Patrick
29 april 2019

Erg laat bezorgd + 45 min

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

T.
21 april 2019

De Kawa rol is een absolute aanrader! Snelle bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sander
18 april 2019
Edo
17 april 2019

Snel en lekker

t vd w
8 april 2019

Heerlijke sushi zoals altijd, goede kwaliteit, vooral die met tempura shrimp. Geweldig. Helaas deze keer 15 min te laat en 1 gerecht (de edamame) vergeten. Heb er toch voor betaald :-/

Schipper
3 april 2019
M.Adda
1 april 2019

Sushi was goed en smaakvol Lekker genoten

FM
29 maart 2019

Heerlijk zo als altijd heerlijk vers

Niels
28 maart 2019
Odai
27 maart 2019

????feest in mijn mond

Patrick
19 maart 2019
Birgit
11 maart 2019

top!!! altijd super smaakvol en verzorgd en ook vriendelijke mensen!

Fatima
9 maart 2019

Zeker de beste sushi in town! Zelf ook een keer sushi afgehaald, zeer nette klantvriendelijke medewerkers. Werken ook zeer netjes. Alles wordt vers bereid. Tempura altijd warm! TOPPERS

E Schipper
9 maart 2019

Geweldig weer!

Daan
8 maart 2019
Kartal
7 maart 2019

Zeer vriendelijke personeel en Smaak +Liefdevolle sushi

Pieter
7 maart 2019

Snel bezorgd, uitstekende kwaliteit!

Faat
5 maart 2019

Heerlijke sushi zekere aanrader. Ben echt een sushi eter en van alle tenten wel wat gehad maar sushi Asian profood aan de Heemstedestraat is een zekere topper!!!! En de zalm is altijd heel goed ??

Annika
5 maart 2019

Echt lekkere verse vis en snel bezorgd

Sita
4 maart 2019

Super lekker en genoten ervan!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vromen
21 februari 2019

Bestelling 10 min te laat bezorgd en kwaliteit van de vis was niet zoals ik gewend ben van Sushi Asian Profood.

Faat
19 februari 2019

Heerlijke sushi zekere aanrader zalm ook super vers top

Eva
17 februari 2019
Patrick van Gool
16 februari 2019
IJ
13 februari 2019

Helaas waren de loempia’s niet knapperig. Mogelijk doordat er teveel tijd zat tussen bereiden en bezorgen? Bezorgen duurde 50 min, terwijl ik om de hoek woon..

Leila
12 februari 2019

Heerlijke sushi en een snelle levering! Echt een aanrader!

Jolanda
11 februari 2019

Helaas voor de tweede keer erg lang moeten wachten op bestelling en het warme eten was wederom koud. Kwalitieit is echt goed maar bezorgen te langzaam en zeker als ze gaan combineren dan moeten ze echt zorgen dat het warme eten als eerste wordt geleverd. Moest nu wederom 2 uur wachten na bestelling te hebben gedaan.

Jullio
11 februari 2019

Top eten! Top bezorging !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Huising
7 februari 2019

Om 17:57u besteld, bericht dat er pas om 19:00u geleverd zal worden. Dan om 19:01u de melding dat de bestelling nu onderweg is. Om 19:25u maar gaan bellen, Ik werd teruggebeld nadat zij zelf met de bezorger hadden gebeld, dat de bezorger nu in de straat was, maar dat er meerdere bestellingen in onze straat waren, jaja. Uiteindelijk om 19:40u werd er geleverd. De bezorger zei dat hij een bijna aanrijding had gehad en dat hij daardoor zo laat was. Als het zo moet gaan zijn we er snel klaar mee. Ben benieuwd naar de volgende keer als het dan weer zo lang duurt, was het ook de laatste keer en gaan we ondanks de goede kwaliteit van de sushi toch een ander zoeken.

Barbara
5 februari 2019

Heerlijke sushi. Op tijd klaar, en een belletje toen we er niet op de afgesproken tijd waren. Uitstekend!

Naoual
5 februari 2019

Lekkere sushi goede service!

fouzia
5 februari 2019

vaker besteld. was erg lekker. maar dit keer.... niet vers! en de garnalen waren te lang gebakken.

Mariam
1 februari 2019

Sushi is vers en lekker Op tijd wat zij als tijd opgeven. Wij zijn zeer tevreden.

Sjoerd
30 januari 2019

Was na wat slechte bezorgervaringen eigenlijk niet meer van plan bij Sushi Asian Profood te bestellen. Omdat de kwaliteit van het eten wel altijd goed is heb ik toch nog een laatste poging gewaagd. Tot mijn verrassing werd ik spontaan gebeld door de manager die nogmaals excuses aanbood voor de eerdere bezorgervaringen en kreeg spontaan wat extra eten bij mijn bestelling. Een mooie manier om klanten te behouden waarvoor mijn complimenten!

Daphne
19 januari 2019

Zijn meteen gaan eten want we hadden laat eten besteld dus trek! Helaas was het eten dat warm moest zijn bijna koud. Is normaal nooit dus kom zeker terug maar wilde het wel even kwijt.

Eva
13 januari 2019
Lama
12 januari 2019

Ik had zoveel honger dat ik bijna mijn man had opgegeten. Gelukkig was de bezorger net op tijd met heerlijke sushi! Mijn man was ook blij :)

Rick
5 januari 2019

Top, dank!

fous
3 januari 2019

de lekkerste!!!

fouzia
24 december 2018

heerlijke sushi! alleen de zeewier er tussen is niet zo vers.. verder top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jutta
20 december 2018

Lekker zoals altijd!

Michrl
15 december 2018

Lekker eten en snel bezorgd

CEM
10 december 2018

PERFECTTTT LIKE USUAL

Sjoerd
7 december 2018

Wij bestellen al jaren sushi bij Asian Profood. De kwaliteit is altijd goed. De laatste twee keer liep de bezorging echter helemaal uit de hand en hebben we beide keren ruim 2 uur op het eten moeten wachten. Erg lastig als je kaarten voor een theatervoorstelling hebt en geen tijd meer hebt om de sushi op te eten. Als redenen werden opgegeven dat de bezorger was aangehouden door de politie, daarna was de scooter stuk, stond de auto vast in het verkeer en was de sushi chef ziek. Vervelend dat er niet door Asian Profood zelf gebeld wordt om aan te geven dat het langer duurt en je er steeds zelf achteraan moet gaan. Wij wijken voortaan uit naar een andere aanbieder...

Vromen
30 november 2018

Topkwaliteit zoals altijd en keurig op tijd!

Mathilde
24 november 2018

Beste sushi die ik ooit heb gehad. Duurt wel even voordat het bezorgd is maar het is het allemaal waard

Vivianne
16 november 2018

Heerlijk! Echt genieten en goede kwaliteit. Tot de volgende bestelling!

Anoniem
23 oktober 2018
Iris
22 oktober 2018
Nh
29 september 2018

Snel en lekker!

Aug
18 september 2018

Avocado was wat overrijp en de sushi mist wat smaak, maar over het algemeen prima

Ggg
5 september 2018

Altijd lekker altijd te laat.

Sander Glaser
23 augustus 2018

Eten uitstekend! Alleen langer wachten dan begrepen aan de telefoon.

Vromen
2 augustus 2018

Top!

Kimm
1 augustus 2018

Super vers, lekker en snel!

S.W.
27 juli 2018

Zelfs met dit warme weer was de sushi lekker vers! Wederom niks te klagen. Wij zijn altijd zeer content!

Nel
22 juli 2018

Bestel hier al jaren sushi. Kwaliteit is goed en smaakt heerlijk.. bezorging op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Petra
9 juli 2018

Snelle service en heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Damian
2 juli 2018
gino
11 juni 2018

heerlijk

Yas
4 juni 2018

Lekkere verse sushi. Vriendelijke bezorger. Herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vromen
3 juni 2018

Er was toegezegd om wat extra's bij de bestelling te doen, dat is helaas niet gebeurt. Dit verwacht ik volgende keer.

Bregtje
12 mei 2018

Lekker eten, warm en optijd!

Susan
10 mei 2018
necla
23 april 2018

super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sam
15 april 2018

super goeie sushi, elke keer weer :)

Tess
10 april 2018

Lekker, vers en vriendelijk.

Nikita
9 april 2018
Ss
8 april 2018

Heeerlijke sushi en de meeste klantvriendelijke tent!

Ed
2 april 2018

Was weer toppie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sor
1 april 2018

Heerlijk vers.

Isabelle
12 maart 2018

Always great sushi! I’ve never been disappointed in the taste and price (especially when the kawa roll has a promotional price! They are my favorite). While delivery only messed up 1/10 times and they were quick to rectify it- the app is my first choice when ordering in food. Keep up the good work!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

maria
10 maart 2018
Vromen
10 maart 2018

Kwaliteit was zoals gewoon, Maar bezorging was te laat en zonder stokjes...!?!?! Kan niet

Youssra
5 maart 2018

Sushi was heeerlijk!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
4 maart 2018
Sander
4 maart 2018

Uitstekend. Zeer goed en lekker eten. Vooral de zalm. Afhalen uit Amstelveen waard. Er is geen betere

Eva
25 februari 2018

Ik vind de sushi hier altijd goed. Ook fijn dat ze veel keuze hebben in vegetarische dingen. De bezorging duurt wel vaak iets langer dan een uur. Dat vind ik soms iets te lang, maar doordat de sushi altijd goed is, heb ik dat er toch wel voor over.

Ikram
20 februari 2018

Lekkere sushi!

M. Olthof
18 februari 2018

Bezorging was precies op de aangegeven tijd. We bestellen regelmatig maar vond de hoeveelheid tegen vallen. Kleine porties en minder gevuld dan normaal gesproken. We hadden dan ook niet voldoende. De prijs vond ik daarom ook niet in verhouding. Jammer...